Alla våra tjänster

SP Trädgårdsservice erbjuder ett brett sortiment av tjänster inom markanläggning och skötsel. Vi erbjuder hela kedjan från planering till anläggning av trädgårdar samt skötselkontrakt. Företaget tar uppdrag i hela Östergötland. Många av våra tjänster omfattas av ROT- eller RUT-avdrag.

Inom trädgårdsanläggning utför vi allt från renovering av plattläggningar till dräneringar. På företaget är vi certifierade och utbildade av Isodrän vilket garanterar en korrekt utförd dränering. Kontakta oss för mer information eller prisförslag.

Inom trädgård och fastighetsskötsel kan vi erbjuda både punktinsatser och mer omfattande kontrakt. Vi har både hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och privatpersoner bland våra kunder.

Trädgårdsdesign

Med vår kunskap och erfarenhet hjälper gärna till med råd och enklare skisser och planteringsförslag.

Vill ni ta fram ett mera genomarbetat förslag rekommenderar vi:

Trädgårdsdesigner Helena Åhlund. Helena hjälper till med rådgivning till fullständiga bygghandlingar till både privatpersoner och företag i Östergötland och Sörmland.

Natur och landskap, Anna Henriksson. Anna hjälper till med rådgivning till fullständiga bygghandlingar till både privatpersoner och företag.

Frågor?
Vi har svaren!