Snöröjning

SP Trädgårdsservice erbjuder snö- och halkbekämpning. Beroende på behovet så kan erbjuder vi både maskinell- och manuell röjning.

Fast pris till alla villakunder

För snöröjning av garageinfart och entréer kan vi erbjuda ett fast säsongspris eller mot timtaxa. Självklart halkbekämpar vi också! För säsongsavtal gäller priserna nedan medans för enstaka utryckning gäller minimidebitering 2 timmar.
Självklart hjälper vi även företag och bostadsrättsföreningar. Kontakta oss så räknar vi på just ditt objekt!

Våra erbjudanden

Vill du ha hjälp med snöröjning i vinter? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig.

*Priset gäller inom Norrköpings- och Linköpings tätorter efter avdragen skattereduktion med säsongsavtal. Utanför dessa tätorter tillkommer resekostnad. Priset gäller garageinfart samt entrégång och entrédörrar upp till 150 kvm total yta. Tider: med dagtid gäller att vi kommer mellan 7-18. Vid natt röjer vi nattetid med avsikt att vara klara klockan 7. Vi påbörjar snöröjning vid 5 cm snödjup samt anpassar utryckningen till väderlek. Dvs. om prognosen säger att det ska fortsätta att snöa en mindre mängd efter att 5 cm snödjup uppnåtts inväntar vi även denna snö för att få ett så bra slutresultat som möjligt. Det kan innebära att snöröjningen vid vissa tillfällen påbörjas sen kväll och vissa tillfällen midnatt eller senare. Uppsägningstid 1 månad.

 

Frågor?
Vi har svaren!