Om oss

SP Trädgårdsservice grundades år 2008 av Erik Sedell vid sidan av studier och arbete inom trädgårdsbranchen erbjöds beskärningstjänster.

Verksamhet

SP Trädgårdsservice affärside är att anlägga och underhålla utemiljöer inom både privat och offentlig sektor. Vi har specialiserad personal med utbildning för respektive verksamhetsgren.

Vintertid arbetar vi med dräneringsarbeten, trädbeskärning och vinterväghållning.

Till en början riktade sig SP Trädgårdsservice endast mot privatpersoner men fick med tiden förfrågningar från samfälligheter och företag. Idag är AB Stångåstaden en av de största beställarna.

Vi tänker på miljön

Vi använder miljöbensin, eller alkylatbensin som den också kallas till alla våra småmaskiner. Alkylatbensin är upp till 99% renare med avseende på mängden kolväten vilket ger en renare miljö och en bättre arbetsmiljö för oss som jobbar.

Vi använder i största möjliga utsträckning miljöanpassade maskiner och fordon. Miljöpåverkan är alltid en viktig faktor vid investeringsbeslut. Våra lastmaskiner, vår grävmaskin och traktor är alla utrustade med miljömotor. Inom skötsel använder vi miljömärkta motorredskap i möjligaste mån. Våra gräsklippare är t.ex. Svanenmärkt. Se Klippos hemsida för med information.

Läs vår Kvalitets- och miljöpolicy

Läs vår sekretesspolicy

Länkar

Frågor?
Vi har svaren!